WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Juist voor organisaties die wel willen veranderen, maar niet weten hoe, is er Over/Nieuw. Wij helpen je om opnieuw te beginnen. Samen met jou helpen we je uitdagingen, projecten en doelen tot een succes te maken.

MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

“Maatschappelijke en sociale impact maken is waar wij voor gaan”

In 2030 willen wij een positieve impact hebben gemaakt in het leven van tenminste 1 miljoen mensen. Of het nu gaat over een armoede vraagstuk, verbeteren van zorg of de strijd tegen klimaatverandering. Uiteenlopende vraagstukken oplossen die uiteindelijk bijdragen aan een betere wereld is waar wij enthousiast van worden.

ZELFSTURENDE TEAMS EN HOLACRACY

Bij Over/Nieuw werken ambitieuze projectmanagers die zich van maandag tot en met donderdag inzetten voor projecten bij opdrachtgevers. De onderwerpen, vraagstukken en opdrachtgevers zijn uiteenlopend maar hebben allen een maatschappelijk doel. Op vrijdag runnen we met zijn allen de organisatie.

 

Springplank voor maatschappelijk leiderschap

In een aantal jaar ontwikkelt een Over/Nieuwer zich van junior- tot senior projectmanager. In deze jaren werkt de Over/Nieuwer aan steeds uitdagendere projecten en ontwikkelt hij zich breed binnen de publieke sector. Hierin wordt de Over/Nieuwer ondersteunt door persoonlijke begeleiding en ons eigen opleidingsprogramma. Zo worden Over/Nieuwers de maatschappelijk leiders van morgen.

Ben jij de maatschappelijk leider van de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!

 

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Over/Nieuw Team

Over/Nieuw bestaat uit een team van talentvolle projectmanagers. De Over/Nieuwer heeft kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Met draagkracht dingen voor elkaar krijgen. Iemand die analytisch vermogen en ondernemerschap combineert.

De Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Over/Nieuwers zijn projectmanagers met praktische ervaring die nog beter willen worden in hun vak. Zij vervullen een aansturende of ondersteunende rol in projecten, teams of op een afdeling bij organisaties in de (semi)publieke sector.

Bekijk het team

Het laatste nieuws in je inbox?