Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Mara Telkamp

Door mijn achtergrond in internationaal recht en sociale wetenschappen heb ik geleerd complexe situaties te analyseren. Vanuit die analyse zoek ik graag naar effectieve oplossingen, het liefst zo zichtbaar mogelijk. Met inzichten uit de gedragspsychologie, samen met strategieën voor sociale beïnvloeding, onderhandeling en mediatie, streef ik ernaar positieve maatschappelijke verandering te bewerkstelligen.

TALENT Met een open houding en door goed te luisteren de kern van een probleem opzoeken. Om die vervolgens met enthousiasme en creativiteit aan te pakken.

PASSIE Mijn drijfveer? Het realiseren van positieve maatschappelijke verandering!

WEETJE Ik ben een ontzettende hobby hopper. De ene week wil ik leren rolschaatsen, de volgende besluit ik schilder te worden om vervolgens zuurdesembroden te gaan bakken.

Het laatste nieuws in je inbox?