WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Werken met ons

Over/Nieuw biedt organisaties daadkracht en frisheid. Juist voor organisaties die wel willen veranderen, maar niet weten hoe, is er Over/Nieuw. Wij helpen je om opnieuw te beginnen.

 

Wat levert dit je op? Sneller komen waar je wilt zijn. En dit op een betere en leukere manier dan je al deed. De maatschappelijke uitdagingen van deze tijd zijn voor ons gesneden koek. Of je nu hulp nodig hebt bij een transformatie, het runnen van een project, meer impact willen maken, (arbeidsmarkt)communicatie of het organiseren van events; wij zijn er voor je.

 

Bij ons werken talenten die maatschappelijk betrokken zijn. Over/Nieuwers zijn analytische projectmanagers die bruisen van daadkracht en ondernemerschap. Met een flinke dosis frisheid en creativiteit. Een Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Van maandag t/m donderdag zijn ze inzetbaar om jou verder te helpen. Vrijdag investeren ze in zichzelf door aan hun ontwikkeling te werken en de organisatie te runnen.

Verandering

Beweging

Praktijk

Hoe doen we dat:

Onze eigen kick-off methodiek

We houden van aanpakken, iets neerzetten waar je wat aan hebt. En dat gaat het beste in co-creatie. We vertellen je niet hoe het moet, maar gaan samen met jou aan de slag. Door onze energie en frisse blik met jouw specifieke kennis te combineren ontstaat er namelijk iets wat je nooit vooraf had kunnen bedenken. Om hier te komen hebben we zelfs een eigen aanpak ontwikkeld. Kick-off is een innovatieve projectaanpak met een canvas waarmee je snel en overzichtelijk een breed gedragen projectplan realiseert. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten.

 

OVER/NIEUW ACADEMIE

“Innovatie van onderaf gaat uit van de kracht van medewerkers”

 

De tijd is gekomen. Je wilt de prestatie van je bedrijf radicaal verbeteren. Het roer omgooien en meer uit je bedrijf halen. Een moeizame afdeling ombuigen naar een team dat met plezier samenwerkt. Innovatie van onderaf gaat uit van de kracht van medewerkers. Want zij maken uiteindelijk verandering waar. Door samen met opdrachtgevers ontwikkelprojecten te ontwerpen waarbij medewerkers versterkt worden. Het doel? Medewerkers het beste uit zichzelf naar boven laten halen.

Het roer omgooien

Het doel

Verandering

In deze sectoren werken wij

Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen

 

Zorg en Welzijn

Innovatieve zorg, efficiënt samenwerken en cliënten met meer eigen regie. Bottom-up vernieuwen en zorgen dat de verandering door de hele organisatie gedragen wordt.

Overheid

Buiten de lijnen van overheids- instellingen en andere instanties een beweging opzetten. Zorgen dat groepen mensen samenkomen én samenwerken.

Onderwijs

Op basis van fouten en successen verbeter-projecten starten. Slimme oplossingen, zodat iedereen continu blijft leren.

Overig

Door goed project- management in korte tijd de neuzen dezelfde kant op. Beter kunnen inspringen op de veranderingen in de maatschappij.

Het laatste nieuws in je inbox?