WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Werken met ons

Over/Nieuw biedt organisaties daadkracht en frisheid. Juist voor organisaties die wel willen veranderen, maar niet weten hoe, is er Over/Nieuw. Wij helpen je om opnieuw te beginnen.

 

Wat levert dit je op? Sneller komen waar je wilt zijn. En dit op een betere en leukere manier dan je al deed. De maatschappelijke uitdagingen van deze tijd zijn voor ons gesneden koek. Of je nu hulp nodig hebt bij een transformatie, het runnen van een project, meer impact willen maken, (arbeidsmarkt)communicatie of het organiseren van events; wij zijn er voor je.

 

Bij ons werken talenten die maatschappelijk betrokken zijn. Over/Nieuwers zijn analytische projectmanagers die bruisen van het ondernemerschap. Met een flinke dosis frisheid en creativiteit. Een Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Van maandag t/m donderdag zijn we inzetbaar om jou verder te helpen. Vrijdag investeren we in onszelf door aan onze ontwikkeling te werken en samen de organisatie te runnen.

Verandering

Beweging

Praktijk

Hoe doen we dat:

Onze eigen kick-off methodiek

We houden van aanpakken, iets neerzetten waar je wat aan hebt. En dat gaat het beste in co-creatie. We vertellen je niet hoe het moet, maar gaan samen met jou aan de slag. Door onze energie en frisse blik met jouw specifieke kennis te combineren ontstaat er namelijk iets wat je nooit vooraf had kunnen bedenken. Om hier te komen hebben we zelfs een eigen aanpak ontwikkeld. Kick-off is een innovatieve projectaanpak met een canvas waarmee je snel en overzichtelijk een breed gedragen projectplan realiseert. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten.

 

KICK-OFF JE CARRIÈRE

“Kick-off je carrière heeft mij geholpen om na te denken over de grote lijnen van mijn leven door ze in behapbare stappen concreet te maken. De toekomstdromen lijken in het dagelijks leven te komen en gaan, maar met deze methode weet je ze tastbaar te maken en raak je geïnspireerd om er werk van te maken.”

 

Of je nu aan het begin staat van je carrière, of dat je een junior, medior of senior bent. Er zijn momenten in je loopbaan waarbij je voor een keuze komt te staan: wat is de volgende stap in mijn carrière? Die stap kun je als vanzelfsprekend zetten, óf je gebruikt dat moment om bewust aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkelingsplan: met Kick-off je carrière!

Het roer omgooien

Het doel

Verandering

In deze sectoren werken wij

Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen

 

Zorg en Welzijn

Innovatieve zorg, efficiënt samenwerken en cliënten met meer eigen regie. Bottom-up vernieuwen en zorgen dat de verandering door de hele organisatie gedragen wordt.

Overheid

Buiten de lijnen van overheids- instellingen en andere instanties een beweging opzetten. Zorgen dat groepen mensen samenkomen én samenwerken.

Onderwijs

Op basis van fouten en successen verbeter-projecten starten. Slimme oplossingen, zodat iedereen continu blijft leren.

Overig

Door goed project- management in korte tijd de neuzen dezelfde kant op. Beter kunnen inspringen op de veranderingen in de maatschappij.

Het laatste nieuws in je inbox?