Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Eva Hootsmans

Vanuit mijn achtergrond in bedrijfskunde en specialisatie in leiderschap & verandermanagement heb ik geleerd dat organisaties zich constant moeten aanpassen om zo effectief en efficiënt mogelijk te blijven. Draagvlak creëren binnen de organisatie is essentieel bij het implementeren van veranderingen. Via Over/Nieuw hoop ik organisaties verder te kunnen helpen met duurzame maatschappelijke vernieuwing.

TALENT Ik neem graag initiatief en pak graag een nieuwe uitdaging aan. Ik ben van nature positief ingesteld en laat me niet makkelijk uit het veld slaan als er iets tegenzit.

PASSIE Het streven naar positieve verandering en het kunnen bijdragen aan het welzijn van anderen en de samenleving als geheel geeft mij energie.

WEETJE Ik ben dol op koken! Zo maak ik bijvoorbeeld regelmatig verse pasta en pizza!

Het laatste nieuws in je inbox?