MINI KICK-OFF

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties en daarmee de samenleving vooruit door de inzet van talentvolle projectmanagers. Wij geloven in de kracht van creatief ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Start de mini kick-off of neem direct contact met ons op!

START DE MINI KICK-OFF

 

Om je een concreet idee te geven van wat we voor jou kunnen doen en wat dat ongeveer kost, hebben we onderstaande vragen voor je. Het invullen kost ongeveer 5 minuten tijd.. Vervolgens zijn wij aan zet: energieke, out of the box denkende young professionals met verschillende studieachtergronden én projectervaring ontfermen zich over je vraagstuk. Binnen 5 werkdagen ontvang je reactie. Als resultaat heb je een aantal creatieve en slimme oplossingen met resultaten, die werken in de praktijk.

Naar de vragen


    Toekomst: Beeld je een moment in de toekomst in waarop je probleem is opgelost. Omschrijf in 3 zinnen wat er staat, hoe mensen zich gedragen en hoe de situatie er uit ziet.

    Achtergrond: Je staat op dit moment voor een uitdaging. Op welk moment is dit vraagstuk opgekomen? Wat is er sinds die tijd gedaan rondom dit onderwerp? Hoe lang speelt dit al? Welke andere partijen zijn betrokken bij dit onderwerp? Welke doelgroepen heeft het project en hoe groot zijn die?

    Het laatste nieuws in je inbox?