Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

 

 

Sanne van Dartelen

Heldere communicatie en een goed verhaal staan voor mij aan de basis van een succesvol project. Met een achtergrond van ruim 12 jaar in de marketingcommunicatie kan dat ook bijna niet anders! Projectmanagement loopt als een rode draad door mijn werk – het motiveren van een team om samen een mooi resultaat te behalen geeft mij energie. Of het nu gaat om procesontwikkeling, innovatie of een communicatiecampagne, ik zet met veel passie mijn commerciële kennis in om maatschappelijke impact te maken, daar waar het nodig is. 

 TALENT Met een berg enthousiasme en oprechte interesse weet ik verschillende teams en persoonlijkheden bij elkaar te brengen. Met een open houding en luisterend oor ga ik op zoek naar wat de groep verbindt.  Of het nu gaat om het oplossen van een probleem of het ontwikkelen van een concept, ik leg snel verbanden en zoek met het team naar een creatieve oplossing. 

PASSIE Kansengelijkheid in de samenleving is iets dat mij na aan het hart gaat. Of het nu gaat om culturele diversiteit, armoedebestrijding of gendergelijkheid – ik vind het belangrijk dat iedereen gelijk behandeld wordt en dezelfde mogelijkheden kan benutten. 

WEETJE Ik ben gek op de natuur en in het weekend of op vakantie vind je mij dan ook regelmatig in een bos of op een berg. 

Het laatste nieuws in je inbox?