Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Peter van der Hout

Met een opleiding en ervaring in de bouwwereld is de link met Over/Nieuw wellicht een hele bijzondere, ware het niet dat uiteindelijk elke organisatie bestaat uit mensen die het moeten doen. Als medemens en in mijn rol als manager, wil ik mij inzetten voor de maatschappij, onze opdrachtgevers, de organisatie Over/Nieuw en de mede Over/Nieuwers om de wereld elke dag een stukje beter te maken.

TALENT Ik ben een mensen-mens, een verbinder. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Daarbij hoort voor mij denken in oplossingen, vertrouwen krijgen en vertrouwen geven, ruimte geven voor ontwikkeling om zo te bouwen aan een transparante organisatie waarin iedereen zich veilig voelt. Als ik ergens voor ga dan hou ik vol tot het resultaat er staat.

PASSIE Dat is vooral mijn werk, maar ik kan ook grenzeloos genieten van ons samengestelde gezin, vakanties en het ontdekken van mooie plekjes op deze wereld.

WEETJE In mijn bloed zit een beetje staal, aluminium en vooral glas. Overal waar ik kom kijk ik naar architectuur en de toepassing van glas. Transparant in alles.

Het laatste nieuws in je inbox?