Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Helen de Jong

Ik heb een achtergrond in criminologie en ervaring opgedaan in de (semi) publieke sector. Met name rondom geweld, veiligheid, zorg en gelijkheid. Hier heb ik geleerd om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken en samen te werken met veel verschillende stakeholders. Mijn missie is een samenleving waarin menselijkheid voorop gaat. Met gelijke kansen voor iedereen. Dit doe ik door oog te hebben voor de belangen van alle betrokkenen en de vraag te blijven stellen: waartoe dient wat wij doen?

TALENT Goed luisteren, doorvragen en analyseren. Ik zet een stapje achteruit om het grotere geheel te zien, verbanden te leggen en een vraagstuk te doorgronden.

PASSIE Mensen en hun gedrag vind ik enorm interessant. Waar komt bepaald gedrag vandaan en wat ligt er aan ten grondslag? Ieder mens heeft een verhaal. Ik kan blij worden van mooie initiatieven met als doel om mensen te betrekken en deze verhalen samen te brengen. Dit is zowel privé als in mijn werk mijn drijfveer.

WEETJE Ik móét als het maar even kan naar buiten. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe hobby’s vaker op te pakken. In dat geval beklim ik het liefst een berg of rij ik een rondje op de motor!

 

Het laatste nieuws in je inbox?