Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Laura Di Colandrea

De kracht van communicatie is mij heel duidelijk geworden tijdens mijn studie en praktijkervaringen. Communiceren doen we allemaal, altijd en soms zeggen we meer met minder zonder er bewust van te zijn. Het is dan ook zo dat ik het zie als een van de krachtigste middelen om doelen te bereiken. Ik luister aandachtig en weet de kritische vragen scherp terug te stellen. Uiteraard op een respectvolle manier, om zo de input en aanwezige informatie samen te brengen. Ik zet mij graag in om de wereld zogezegd een stukje beter te maken, mensen te verbinden en hopelijk op een manier te inspireren.

TALENT Ik weet snel verbindingen te leggen tussen de puzzelstukjes die rondzweven, in problemen zie ik oplossingen en in veranderingen zie ik kansen.

PASSIE Ik heb een passie voor het verhelderen van complexe zaken om zo kansengelijkheid te stimuleren.

WEETJE Mijn roots liggen in Napoli, Italië. Zowel letterlijk als figuurlijk omdat ik daar als kind een boom heb mogen planten!

Het laatste nieuws in je inbox?