Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Margot Kuijpers

Vanuit mijn achtergrond in internationale ontwikkelingsstudies, met een focus op sociologie, heb ik geleerd om maatschappelijke vraagstukken te bekijken vanuit verschillende perspectieven. Mijn maatschappelijk hart is daardoor ook gegroeid: wat voor de één vanzelfsprekend is, is (of lijkt) voor de ander misschien wel onmogelijk. Die ongelijkheid wil ik tegengaan in mijn werk. Door goed te luisteren en me in te leven in alle betrokkenen, hoop ik bij Over/Nieuw een steentje bij te dragen aan de samenleving!

TALENT Met een combinatie van creativiteit, bevlogenheid en realisme ga ik nieuwe uitdagingen aan. Ik creëer graag overzicht in complexe situaties en zorg ervoor dat alle betrokkenen zich gehoord voelen.

PASSIE In mijn werk wil ik bijdragen aan een inclusieve, duurzame samenleving waarin iedereen zich veilig voelt en gelijke kansen heeft.

WEETJE Naast fulltime projectmanager ben ik ook parttime hondenoppas. Wanneer ik thuis werk vind ik het erg gezellig om een hondje over de vloer te hebben en het is gelijk een goede reden om in de pauze even de deur uit te gaan!

Het laatste nieuws in je inbox?