Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Max van Gelder

In het speciaal onderwijs heb ik ervaring op gedaan met mensen die op verschillende vlakken ondersteuning of hulp nodig hebben. Mensen een stapje verder helpen in praktische maar ook complexere thema’s is wat ik graag doe. De kennis over persoonlijke begeleiding en projectimplementatie zet ik in bij Over/Nieuw. Altijd met de vraag: Waarom doen we wat we doen, en waar willen we met z’n allen heen.

TALENT – Kritisch zijn op processen die verandering nodig hebben. Vanuit een creatieve invalshoek denk ik na over passende mogelijkheden die bruikbaar zijn in de praktijk.

PASSIE – Ik lees en kijk veel over misstanden in de samenleving en sociale ongelijkheid. Hier zet ik me als vrijwilliger, consument of als professional voor in.

WEETJE – Het ontdekken van muziek dat onbekend is voor mij en voor het grotere publiek vind ik interessant. Om dit vervolgens online of op events te delen is iets wat ik graag doe.

Het laatste nieuws in je inbox?