BEGIN MET ONS OPNIEUW
WIJ WETEN ALLES OVER NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties en daarmee de samenleving vooruit door de inzet van jong talent. Wij geloven in de kracht van jong ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Sta jij aan het begin van je loopbaan en kan je niet wachten om te beginnen met het maken van maatschappelijke impact? Houd ons in de gaten. We zijn vaak op zoek naar talentvolle projectmanagers die houden van aanpakken en hun steentje bij willen dragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Doelen

Solliciteren

Samen

PROJECTMANAGERS GRONINGEN EN AMSTERDAM GEZOCHT!

Voor ons kantoor in Groningen zoeken we een nieuwsgierige, enthousiaste en ondernemende projectmanager die zich dagelijks wil inzetten voor maatschappelijke vernieuwing. Wil jij graag werken aan projecten in de publieke sector, jezelf ontwikkelen en haal je voldoening uit het realiseren van concrete resultaten? Solliciteer dan snel (uiterlijk 31 maart) via onderstaande knop en misschien kom jij binnenkort het team van Over/Nieuw in Groningen versterken!

 

Benieuwd hoe een werkweek bij Over/Nieuw eruitziet? Lees het interview met Hester of neem een kijkje op onze projectenpagina.

OVER/NIEUWERS

Over/Nieuw bestaat uit een team van talentvolle young professionals. De Over/Nieuwer is een succesvolle projectmanager met kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Met draagkracht dingen voor elkaar krijgen. Iemand die analytisch vermogen en ondernemerschap combineert.

 

De Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Over/Nieuwers zijn projectmanagers met praktische ervaring die nog beter willen worden in hun vak. Zij vervullen een aansturende of ondersteunende rol in projecten, teams of op een afdeling bij organisaties in de (semi)publieke sector.

Het laatste nieuws in je inbox?