BEGIN MET ONS OPNIEUW
WIJ WETEN ALLES OVER NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties in de samenleving vooruit door de inzet van talentvolle projectmanagers. Wij geloven in de kracht van ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties in de samenleving vooruit door de inzet van talentvolle projectmanagers.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Op dit moment hebben wij geen sollicitatie open staan, maar bij Over/Nieuw staan we altijd open voor nieuw talent. Lijkt het je wat om als projectmanager maatschappelijke impact te maken? Vul dan onze open sollicitatie in. Dan bekijken wij wat er mogelijk is.

VACATURE STAGIAIR

Ieder semester hebben we bij Over/Nieuw ruimte voor een maatschappelijk betrokken stagiair. Ben je ondernemend, gestructureerd en gedreven om maatschappelijke impact te maken? Dan is stagelopen bij Over/Nieuw iets voor jou! Stuur een mail naar sollicitatie@overnieuw.nl, dan nemen wij contact met je op als er een stagevacature online komt!

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Over/Nieuw bestaat uit een team van gedreven projectmanagers. De Over/Nieuwer is gedreven om maatschappelijke impact te maken en werkt resultaatgericht. Iemand die analytisch vermogen en ondernemerschap combineert.

 

De Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Over/Nieuwers zijn projectmanagers met praktische ervaring die nog beter willen worden in hun vak. Zij vervullen een aansturende of ondersteunende rol in projecten, teams of op een afdeling bij organisaties in de (semi)publieke sector.

 

Ben je benieuwd hoe het is om als projectmanager te werken bij Over/Nieuw? Plan een virtueel koffiegesprek in met één van onze projectmanagers! Stuur een mail naar sollicitatie@overnieuw.nl, dan plannen wij een afspraak met je in.

Het laatste nieuws in je inbox?