BEGIN MET ONS OPNIEUW
WIJ WETEN ALLES OVER NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties en daarmee de samenleving vooruit door de inzet van jong talent. Wij geloven in de kracht van jong ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Sta jij aan het begin van je loopbaan en kan je niet wachten om te beginnen met het maken van maatschappelijke impact? Houd ons in de gaten. We zijn vaak op zoek naar talentvolle projectmanagers die houden van aanpakken en hun steentje bij willen dragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Doelen

Solliciteren

Samen

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN STAGIAIR GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk betrokken stagiair. Ben je op zoek naar een stage vanaf september en wil je echt impact maken? Bekijk dan snel onze vacature via onderstaande link!

 

Wil je meer lezen over stage lopen bij Over/Nieuw? Bekijk dan hier hoe Annick haar stage bij Over/Nieuw ervaren heeft.

Open sollicitatie

Wil je liever aan de slag als projectmanager? We hebben momenteel geen openstaande vacature, maar er is altijd ruimte voor een open sollicitatie. Wie weet zien wij een match tussen jouw talenten en onze kansen en nemen wij naar aanleiding van jouw sollicitatie contact met je op. Klik hier om een open sollicitatie in te sturen.

 

Benieuwd hoe een werkweek bij Over/Nieuw eruitziet? Lees het interview met Hester of neem een kijkje op onze projectenpagina.

 

OVER/NIEUWERS

Over/Nieuw bestaat uit een team van talentvolle young professionals. De Over/Nieuwer is een succesvolle projectmanager met kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Met draagkracht dingen voor elkaar krijgen. Iemand die analytisch vermogen en ondernemerschap combineert.

 

De Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Over/Nieuwers zijn projectmanagers met praktische ervaring die nog beter willen worden in hun vak. Zij vervullen een aansturende of ondersteunende rol in projecten, teams of op een afdeling bij organisaties in de (semi)publieke sector.

Het laatste nieuws in je inbox?