BEGIN MET ONS OPNIEUW
WIJ WETEN ALLES OVER NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties en daarmee de samenleving vooruit door de inzet van jong talent. Wij geloven in de kracht van jong ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Sta jij aan het begin van je loopbaan en kan je niet wachten om te beginnen met het maken van maatschappelijke impact? Houd ons in de gaten. We zijn vaak op zoek naar talentvolle projectmanagers die houden van aanpakken en hun steentje bij willen dragen aan maatschappelijke vernieuwing.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Doelen

Solliciteren

Samen

WERKEN BIJ ONS

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair.

 

Ben jij maatschappelijk betrokken, ondernemend en ga je gestructureerd te werk? Word je enthousiast van een innovatie en dynamische omgeving? Dan is stage lopen bij Over/Nieuw iets voor jou!

 

Meer informatie over de stage vind je in de vacature. Solliciteren kan t/m donderdag 07 januari 2021.

 

Vragen? Lees de ervaring van Laura als stagiair bij Over/Nieuw of neem contact op met Hester.

 

OVER/NIEUWERS

Over/Nieuw bestaat uit een team van talentvolle young professionals. De Over/Nieuwer is een succesvolle projectmanager met kennis van de laatste trends en ontwikkelingen. Met draagkracht dingen voor elkaar krijgen. Iemand die analytisch vermogen en ondernemerschap combineert.

 

De Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Over/Nieuwers zijn projectmanagers met praktische ervaring die nog beter willen worden in hun vak. Zij vervullen een aansturende of ondersteunende rol in projecten, teams of op een afdeling bij organisaties in de (semi)publieke sector.

Het laatste nieuws in je inbox?