BEGIN MET ONS OPNIEUW
WIJ WETEN ALLES OVER NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties in de samenleving vooruit door de inzet van talentvolle projectmanagers. Wij geloven in de kracht van creatief ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties in de samenleving vooruit door de inzet van talentvolle projectmanagers.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Open Sollicitatie

Wil jij ons team van gedreven, nieuwsgierige en ondernemende projectmanagers versterken? We hebben op dit moment geen vacature openstaan, maar we nodigen je graag uit om via Homerun een open sollicitatie in te sturen. Dan kijken wij of we een match zien tussen jouw talenten en onze kansen!

Stagiair(e) Marketing 

We zijn op zoek naar een Stagiair(e) Marketing om ons bereik te vergroten en samen zo veel mogelijk impact te maken. Wil jij je creativiteit en talent inzetten, dan nodigen we jou uit om te reageren via Homerun.

 

Voor vragen kun je terecht bij sollicitatie@overnieuw.nl of bij Eva via 06 40210807.

WERKEN BIJ OVER/NIEUW

Over/Nieuw bestaat uit een team van gedreven projectmanagers. De Over/Nieuwer is gedreven om maatschappelijke impact te maken en werkt resultaatgericht. Iemand die analytisch vermogen en ondernemerschap combineert.

 

De Over/Nieuwer houdt niet van lange projectplannen, krijgt snel de neuzen dezelfde kant op en leert van de praktijk. Over/Nieuwers zijn projectmanagers met praktische ervaring die nog beter willen worden in hun vak. Zij vervullen een aansturende of ondersteunende rol in projecten, teams of op een afdeling bij organisaties in de (semi)publieke sector.

 

Ben je benieuwd hoe het is om als projectmanager te werken bij Over/Nieuw? Plan een virtueel koffiegesprek in met één van onze projectmanagers! Stuur een mail naar sollicitatie@overnieuw.nl, dan plannen wij een afspraak met je in.

Het laatste nieuws in je inbox?