WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Voorbereiden en begeleiden van de ISO-hercertificering

Wonen bij September

 

Vanwege sterke groei en de Covid-19 pandemie is het Kwaliteitsteam van Wonen bij September gebaat bij ondersteuning en begeleiding bij de voorbereiding van de jaarlijkse ISO-hercertificering. Met als nevendoel om een uniforme werkwijze te ontwikkelen voor dit jaarlijkse proces.

 

De certificering is dit jaar een stuk omvangrijker dan de afgelopen jaren, enerzijds vanwege de grote groei en anderzijds vanwege veranderingen in de organisatiestructuur waardoor dit jaar het servicebureau voor het eerst wordt meegenomen. Het servicebureau betreft de ondersteunende diensten van het primaire zorgproces, zoals HR en ICT.

 

Aanpak

Samen met Wonen bij September is Over/Nieuw aan de slag gegaan om te inventariseren wat er moest gebeuren en op welke manier dit het makkelijkst en snelst aangepakt kon worden. Door zoveel mogelijk te faciliteren in het vormgeven van het proces kon het team Kwaliteit zich focussen op de inhoud. Tijdens de werkzaamheden is er zoveel mogelijk uitgetest en geëvalueerd, zodat er een uitgetest stappenplan met verschillende formats beschikbaar zijn voor de volgende audit.

“Audits; leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”

BETROKKEN OVER/NIEUWERS

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?