Vacature voor projectmanagers in het onderwijs in regio Zuid-Holland

Binnen onze organisatie hebben we regelmatig een vacature openstaan voor projectmanagers, die binnen het onderwijs aan de slag willen in regio Zuid-Holland. Over/Nieuw is gevestigd in Amsterdam, maar onze projectmanagers kunnen ingehuurd worden voor maatschappelijke projecten door heel Nederland. Ga jij de uitdaging aan om overnieuw te beginnen?

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Uitdagende vacature voor projectmanagers binnen het onderwijs

Binnen onze organisatie zet jij je als talentvolle projectmanager in om maatschappelijke organisaties te helpen met diverse projecten. Dit doe je onder andere door evenementen te organiseren, projectplannen op te zetten en uit te voeren of door een nieuw product te ontwikkelen van. Tijdens het coachen en begeleiden van projecten maken wij gebruik van onze creatieve werkwijze. Dit noemen we de Kick-off methode, waarbij je een canvas gaat samenstellen om overzichtelijk het project te realiseren. Onze klantgerichte projectmanagers binnen het onderwijs werken aan diverse projecten, zoals het stroomlijnen van opleidingen, het beter begeleiden van studenten of het vergoten van het taalaanbod op scholen. Je kunt deze vacature als projectmanager in het onderwijs op je eigen manier vormgeven, door aan projecten te werken die je echt interesseren. Wil je als Over/Nieuwer ook aan de slag gaan binnen andere vakgebieden? Dan hebben wij ook een uitdagende vacature als projectmanager binnen de zorg en welzijn openstaan. Wil je je meer richten op onderwerpen zoals armoede, burgerparticipatie of huisvesting? Dan kun je ook aan de slag als projectmanager voor de overheid. De keuze is reuze en we willen graag samen creatief ondernemerschap inzetten om maatschappelijke doelen te bereiken.

Overheid project

Zorg voor maatschappelijke impact in het onderwijs

Denk jij dat de functieomschrijving van een projectmanager bij jou past? Kom dan direct met ons in contact via het contactformulier of bel naar +31614311032. Wanneer je wilt werken aan maatschappelijke doelen waar je hart sneller van gaat kloppen, solliciteer je zo snel mogelijk op onze vacature voor projectmanagers binnen het onderwijs.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?