Vacature voor projectmanagers in zorg en welzijn

We hebben een interessante vacature openstaan voor projectmanagers in de sector zorg en welzijn. Over/Nieuw is gevestigd in Amsterdam, maar wanneer je bij ons aan de slag gaat word je ingehuurd door organisaties in Rotterdam, Den Haag of andere grote steden. Vind jij het leuk om organisaties te helpen om overnieuw te beginnen? Lees dan snel verder om te kijken of de vacature bij je past.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Vacature voor creatieve projectmanagers op het gebied van zorg en welzijn

Onze klantgerichte projectmanagers zijn creatief, gedreven en ambitieus en willen zo veel mogelijk uit een project halen. De projectmanagers coachen en begeleiden organisaties met het organiseren, bedenken en uitvoeren van projecten. We nemen veel verschillende projecten aan voor de sector zorg en welzijn. Denk hierbij aan projecten voor een zorginstelling, ambulante hulpverlening of een nieuwe werkwijze bedenken. De projecten zijn zeer divers en uitdagend, waarbij je een grote impact kunt maken op de maatschappij. Voor sommige projecten bedenk je een nieuwe werkwijze, organiseer je een evenement of ontwikkel je een innovatief product. Hierdoor is de functie erg uitdagend en is er geen vaste functieomschrijving als projectmanager. De meeste projectmanagers binnen de zorg en welzijn zijn ook breed inzetbaar in andere vakgebieden. Naast zorg en welzijn kun je namelijk ook aan de slag gaan als projectmanager voor de overheid of het onderwijs. We hebben regelmatig een vacature voor projectmanager in het onderwijs openstaan. Binnen onze organisatie zijn we erg flexibel en zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Bepaal zelf in welke projecten jij je verder wilt verdiepen en ontwikkelen.

Overheid project

Vervul deze uitdagende functie

Spreekt deze vacature je aan en zie je jezelf binnenkort werken op het gebied van zorg en welzijn tussen onze projectmanagers? Solliciteer dan snel op deze uitdagende functie. Heb je vragen over de functie of onze organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel even naar +31614311032.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?