Functieomschrijving van onze projectmanagers

Ben jij benieuwd of de functieomschrijving van projectmanagers bij jou past? Als projectmanager is het belangrijk dat je goede kwaliteiten met je meebrengt, zoals organisatietalent, leiderschap en flexibiliteit. Om het team aan projectmanagers uit te breiden, zijn we bij Over/Nieuw altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij klaar om overnieuw te beginnen?

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Voldoe jij aan de functieomschrijving voor projectmanagers?

De functieomschrijving voor projectmanagers kan binnen organisaties erg van elkaar verschillen. Er is dus geen vaste functieomschrijving waar alle projectmanagers aan kunnen voldoen. Binnen onze organisatie vinden we het vooral belangrijk dat je creatief en ondernemend bent. Wij geloven namelijk in de kracht van creatief ondernemerschap. Daarnaast vind je het leuk om verdieping te zoeken en je in te zetten voor projecten om maatschappelijke doelen te bereiken. Als professionele projectmanager ga je aan de slag voor diverse maatschappelijke organisaties in het onderwijs, de overheid of zorg en welzijn. Je kunt in meerdere regio’s aan de slag, waaronder Noord-Holland en Zuid-Holland. We matchen je altijd aan een organisatie die bij je past met een project dat jou interesseert. Heb je nog geen ervaring als projectmanager? Dat is geen probleem! Wij kijken verder dan werkervaring, dus is het niet noodzakelijk om een bepaalde achtergrond te hebben.

Overheid project

Bekijk de openstaande vacatures

Voldoen jij aan de functieomschrijving van onze projectmanagers? Zie jij jezelf werken als klantgerichte projectmanager om maatschappelijk organisaties te helpen met hun succes? Reageer dan snel op een van onze vacatures als projectmanager. Haal meer voldoening uit je werk en ga aan de slag met impact maken. Kom snel in contact met ons via het contactformulier of bel naar +31614311032.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?