Gedreven projectmanager met een maatschappelijk doel

Ben je op zoek naar een goede projectmanager om samen een maatschappelijk doel te bereiken? De projectleiders van Over/Nieuw zetten zich graag in om maatschappelijke impact te maken op de samenleving. Je wordt gekoppeld aan een goede projectmanager die werkzaam is in Noord-Holland of Zuid-Holland. Gedurende het project ben je voorzien van goede begeleiding en bedenken jullie samen nieuwe plannen, om de doelstellingen te bereiken.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Samen met de projectmanager een maatschappelijk doel bereiken

Maatschappelijke impact is in heel de wereld van groot belang. Over/Nieuwers vinden het belangrijk om als projectmanager aan een maatschappelijk doel te werken. Onze projecten die wij al eerder hebben uitgevoerd zijn zeer divers, maar ze zijn allemaal ingericht om de sociale omgeving te verbeteren. Onze klantgerichte projectmanagers zijn dan ook erg gedreven en werken hard om een maatschappelijke impact te maken. Dit kan op verschillende manier worden bereikt. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement, een creatief plan opstellen of een innovatief product ontwikkelen. Alles is gericht op het maken van maatschappelijke impact. Ben je op zoek naar een projectmanager voor een speciaal vakgebied? Geen probleem! Je kunt één van onze projectmanagers inhuren voor diverse projecten. Zo hebben we projectmanagers die gespecialiseerd zijn in overheid, onderwijs of zorg en welzijn. De mogelijkheden zijn groot, net als de inzetbaarheid. Onze Over/Nieuwers zijn werkzaam in meerdere grote steden, zoals Amsterdam, Hilversum, en Den Haag.

Overheid project

Huur een professionele projectmanager in

Alleen samen kunnen we een maatschappelijk doel bereiken. Wij staan voor verbetering en overnieuw beginnen. We zijn voorzien van goede projectmanagers die creatief, ondernemend en analytisch zijn. Ben jij klaar om met een leuk team maatschappelijke impact te maken? Neem dan contact met ons op via +31614311032 of stuur een e-mail naar info@overnieuw.nl om je innovatieve project te bespreken

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?