Laat je project voor de overheid uitvoeren door een projectmanager

Bij Over/Nieuw helpen we je graag met projecten op het gebied van overheid, onderwijs of de zorg, waarbij een professionele projectmanager je helpt met het opzetten van een goed projectplan. Soms is het beter om opnieuw te beginnen en een volledig nieuw plan te bedenken. Samen met onze projectleider werk je aan doelstellingen om het project tot een succes te maken.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Samen met een projectmanager doelen behalen voor de overheid

Wil je een goede projectmanager inhuren om je project naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze professionele projectmanagers staan klaar om je te helpen bij maatschappelijke projecten voor de overheid. We hebben al meerdere projecten aangenomen voor de overheid, zoals een projectplan voor de aanpak van volkshuisvesting in Amsterdam en een programma om armoede in Den Helder tegen te gaan. Onze projectleiders kunnen je met veel verschillende vraagstukken helpen.

Overheid project

Bedenk een projectplan op een creatieve manier

Onze klantgerichte projectmanagers zijn gedreven en helpen je op een creatieve manier met het bedenken van een projectplan. Samen stel je een plan van aanpak samen om de beste resultaten te behalen. Laat je helpen door een projectmanager en maak samen sociale impact. Neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31614311032 om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?