Vacature als projectmanager in Noord-Holland

Wij hebben een onwijs toffe vacature openstaan als projectmanager in regio Noord-Holland. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven projectleiders, die aan de slag willen gaan in de provincie Noord-Holland. Bij Over/Nieuw helpen we organisaties met het begeleiden en ondersteunen van maatschappelijke projecten. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Lees dan snel verder!

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Een interessante vacature als creatieve projectmanager

Wil jij werken als verbinder en daarbij maatschappelijke doelen behalen door creatieve projecten te leiden? Dan is dit misschien wel jouw droombaan! Organisaties kunnen jou via ons als projectmanager inhuren voor het begeleiden van diverse projecten. Wanneer je geïnteresseerd bent in een bepaald vakgebied, dan hebben wij bijvoorbeeld een vacature op het gebied van zorg en welzijn. Daarnaast hebben we binnen onze organisatie ook voldoende ruimte voor projectmanagers op het gebied van overheid en onderwijs. Wil je liever in een andere regio werken? Dan hebben wij ook een vacature als projectmanager in Zuid-Holland, waar je direct aan de slag kunt. Als klantgerichte projectmanager is het belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren. Daarnaast hechten wij waarde aan een creatieve manier van coachen en motiveren. We werken samen met verschillende soorten organisaties, dus is een flexibele houding van belang. Je hoeft echter geen achtergrond te hebben als projectmanager om bij ons te starten aan je nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf in de functieomschrijving van een projectmanager? Reageer dan snel op de vacature als projectmanager en wie weet werk jij binnenkort aan de leukste projecten.

Overheid project

Kom bij ons werken en maak impact op de samenleving

Voor vragen over de functie kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31614311032. Wil je meer voldoening uit je werk halen en maatschappelijke doelen bereiken? Reageer dan snel op onze uitdagende functie en dan spreken we elkaar snel.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?