Projectmanager voor meerdere locaties in te huren

Heb je er wel eens aan gedacht om een professionele projectmanager in te huren? Bij Over/Nieuw staat een sterk team van projectmanagers voor je klaar om te helpen bij jouw uitdaging. Onze projectmanagers zijn in te huren voor meerdere locaties in de randstad. Je kunt onze experts inhuren in regio’s als Zuid-Holland en Noord-Holland. Denk hierbij aan grote steden, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Hilversum. Samen gaan jullie op een creatieve manier aan de slag om mooie doelen te bereiken.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Projectmanager voor diverse projecten in te huren

Wil je graag een professionele en klantgerichte projectmanager inhuren? Samen analyseren jullie het einddoel en gaan jullie aan de slag om dit te bereiken. Of het nu bijvoorbeeld gaat om het uitbreiden van je dienstverlening of hoe je je doelgroep beter kunt bereiken, dat maakt niet uit! Onze projectmanagers beschikken over brede kennis vanuit verschillende disciplines, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen. Je kunt een projectleider inhuren om je te helpen bij de opzet van een nieuwe uitdaging. We nemen o.a. projecten aan op het gebied van zorg en welzijn, overheid en onderwijs. Al onze medewerkers houden van creatief ondernemerschap en willen zich graag inzetten voor maatschappelijke doelen. Zo houden onze projectmanagers voor de overheid zich bijvoorbeeld bezig met volkshuisvesting, armoede en financiële opdrachten. Ze houden het overzicht en zorgen voor een gestructureerd plan van aanpak. Ze vertellen je niet hoe het moet, maar helpen je gaandeweg nieuwe mijlpalen te bereiken.

Overheid project

Kom samen tot nieuwe ideeën

Het inhuren van professionals wordt steeds populairder. Je kunt het beste een goede projectleider inhuren om successen te behalen. Onze projectmanagers zijn in te huren voor het begeleiden van projecten op verschillende gebieden. Samen bedenken jullie nieuwe ideeën om het einddoel te bereiken. Bekijk onze projecten om te kijken of onze werkwijze bij jouw uitdaging past. Kun je niet wachten om te starten met een fijne samenwerking? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31614311032.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Wil je deel uitmaken van ons team?

    Open sollicitatie

    Het laatste nieuws in je inbox?