Wij zijn voorzien van goede projectmanagers

Ben je nog niet voorzien van één van onze creatieve projectmanagers? Over/Nieuw is gevestigd in Noord-Holland, maar onze projectmanagers zijn ook werkzaam in grote steden in andere provincies, zoals Rotterdam en Den Haag. Over/Nieuwers zijn gedreven en zetten zich in om de maatschappij te verbeteren op verschillende gebieden. Dit doen we door samen met organisaties innovatieve projecten op te zetten en successen te behalen.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Wij zorgen dat je voorzien bent van één van onze projectmanagers

Onze Over/Nieuwers gaan te werk als klantgerichte projectmanagers die zich inzetten voor maatschappelijke projecten. Wij voorzien maatschappelijke organisaties van goede projectmanagers in diverse regio’s in Nederland. Je kunt een projectmanager inhuren om je te helpen bij het schrijven van een projectplan, de organisatie van een evenement of het bedenken van creatieve oplossingen. Over/Nieuwers zijn breed inzetbaar op het gebied van zorg en welzijn, onderwijs en overheid. We zijn voorzien van vakkundige projectmanagers die jarenlang ervaring hebben in het begeleiden van projecten.

Overheid project

Bedenk samen innovatieve plannen

Wij voorzien je graag van één van onze goede projectmanagers om samen een maatschappelijk doel te bereiken. Gedurende de samenwerking kom je tot nieuwe ideeën en ontwerp je een stevig fundament voor een projectplan. Laten we samen een plan bedenken. Neem snel contact met ons op via het contactformulier. Wil je zo snel mogelijk starten met het project? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via +31614311032.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?