Zorg en welzijn projectmanager

Bij Over/Nieuw nemen we projecten aan op het gebied van zorg en welzijn, waarbij een professionele projectmanager je helpt om je doelstellingen te behalen. Onze talentvolle Over/Nieuwers staan klaar om je te begeleiden en coachen gedurende een project. Samen werken we aan maatschappelijke vernieuwing door creatief ondernemerschap in te zetten.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Onze projectmanager gaat aan de slag op het gebied van zorg en welzijn

Hoewel zorg en welzijn een ontzettend breed vakgebied is, hebben alle mensen op de wereld er een groot belang bij. Onze klantgerichte projectmanagers hebben al aan vele projecten gewerkt in dit vakgebied. Denk hierbij aan een nieuwe werkwijze opstellen voor zorgprofessionals of het herinrichten van cliëntenvervoer. Bij al onze projecten wordt het welzijn in de maatschappij verbeterd. Een projectmanager gespecialiseerd in zorg en welzijn inhuren is dus zeker geen slecht idee om je doelstellingen te behalen.

Overheid project

Verbeter het welzijn in onze samenleving

Door innovatieve projecten te starten, kunnen we samen doelen bereiken op het gebied van zorg en welzijn. Kies ervoor om een projectmanager in te huren om jouw project op het gebied van zorg en welzijn tot een succes te maken. Kom snel met ons in contact door te bellen naar +31614311032 of door een e-mail te sturen naar info@overnieuw.nl.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?