Vacature voor projectmanagers bij de overheid in regio Noord-Holland

Binnen Over/Nieuw hebben we een uitdagende vacature openstaan voor projectmanagers bij de overheid in regio Noord-Holland. Als talentvolle projectmanager ga je aan de slag met diverse projecten voor de overheid. Je wordt ingehuurd door overheidsinstanties en begeleidt een leuk team met het opzetten en uitvoeren van projecten. De uitdaging om maatschappelijke doelen te bereiken, vind je gegarandeerd in deze uitdagende rol.

Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen

Effectieve werkmethoden
Professionele projectmanagers
Creatief ondernemerschap

Ben je benieuwd naar deze vacature voor projectmanagers bij de overheid?

Om ons team te versterken, hebben we de vacature voor projectmanagers bij de overheid opengezet. Als toekomstig Over/Nieuwer wordt je door organisaties in de (semi-)publieke sector ingehuurd als projectmanager. Je werkt aan diverse projecten voor de overheid, zoals het verbeteren van de burgerparticipatie, armoede tegengaan of een afvalvrije stad creëren. Ben je benieuwd of jij voldoet aan de functieomschrijving voor projectmanagers? Wij zijn op zoek naar ondernemende projectmanagers die anderen op een creatieve manier kunnen coachen en begeleiden. We vinden het belangrijk dat je waarde hecht aan de maatschappij en het helpen van anderen. We voorzien organisaties van projectmanagers om samen maatschappelijke doelstellingen te behalen. Het is voor deze vacature belangrijk dat je organisaties niet vertelt hoe het moet, maar ze gaandeweg helpt om hun doel te bereiken. Heb je nog geen eerdere werkervaring opgedaan als projectmanager? Dat is bij ons geen probleem. Je hebt geen achtergrond als projectmanager nodig om te beginnen aan je nieuwe uitdaging.

Overheid project

Haal meer voldoening uit je werk

Door je in te zetten als klantgerichte projectmanager voor maatschappelijke organisaties haal je meer voldoening uit je werk. Samen bereiken jullie mooie hoogtepunten en draag jij je steentje bij aan de maatschappij. Neem voor vragen over de functie contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31614311032. Reageer snel op de vacature voor projectmanagers binnen de overheid en ga aan de slag met organisaties om overnieuw te beginnen.

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 143 11 032 of mail ons via info@overnieuw.nl.


    Het laatste nieuws in je inbox?