WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Aandacht voor ontspoorde mantelzorgers

Meer aandacht voor de groep mantelzorgers die overwerkt zijn door de zorg voor anderen, dat was de wens vanuit een aantal gemeenten. Er is een training en werkwijze ontwikkeld voor zorgprofessionals die hiermee te maken hebben.

 

Hoe ga je om met mantelzorgers die overwerkt zijn door de zorg voor anderen? Hoe zorg je ervoor dat deze groep beter herkent wordt, ingezet wordt op preventie en de ondersteuning beter wordt?

Aanpak

De vraag is beter in beeld gebracht. Dit leidde tot het ontwikkelen van een training en werkwijze voor zorgprofessionals die te maken hebben met ontspoorde mantelzorg. Hiervoor is actief campagne gevoerd om zoveel mogelijk professionals mee te laten doen. In totaal zijn er 6 trainingen en 1 terugkomdag georganiseerd. Zo zorgen we ervoor dat ook na de trainingen en aangeleerde werkwijze, er aandacht blijft voor deze groep!

"Over/Nieuw heeft ervoor gezorgd dat het conceptplan een geheel goedgekeurd projectplan is geworden"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?