WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Zorg nabij

Gemeente Midden-Groningen

 

Zorg nabij is een preventief gezondheidsprogramma in de gemeente Midden-Groningen. Het programma richt zich op het vergroten van de veerkracht, eigen regie en welbevinden van de inwoners. Dit wordt gedaan door middel van verschillende projecten, die allemaal gestoeld zijn op het principe van positieve gezondheid. Samen met de stakeholders (inwoners, gemeente, welzijnsorganisaties, kenniscentra en provincie) zijn er doelen en resultaten opgesteld waaraan gezamenlijk wordt gewerkt. Over/Nieuw is als programmaleider de schakel tussen de projecten en de verschillende stakeholders.

Aanpak

Met een drietal projecten wordt er gewerkt aan het vergroten van de veerkracht en welbevinden van de inwoners. Zo richt het eerste project zich op de verbinding tussen huisartsenzorg en het welzijnsaanbod, door middel van Welzijn op recept. Het tweede project is een groepscursus Grip en Glans waarin zelfregie en welbevinden worden versterkt. Tot slot richt een derde project zich op de laagdrempelige matching tussen hulpvraag en hulpaanbod in de gemeente.

 

Over/Nieuw heeft samen met alle stakeholders de doelen en resultaten in kaart gebracht waaraan nu gewerkt wordt. Over/Nieuw is als programmaleider de eindverantwoordelijke voor het traject. Over/Nieuw zorgt voor de verbinding tussen stakeholders, monitort en evalueert de voortgang van het programma en stuurt bij wanneer nodig.

''Over/Nieuw werkt met verschillende partners in Midden-Groningen aan het vergroten van de veerkracht en het welbevinden van de inwoners.''

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?