WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Warme overdracht zachte landing

Verhuizen. Een proces dat vaak gepaard gaat met gedoe en stress, zeker als je kwetsbaar bent. Voor ouderen en hun familie vaak een periode met veel vragen en zorgen. Een urgent probleem waarbij Over/Nieuw betrokken is om dit te verbeteren.

 

Er komen veel aspecten om de hoek kijken op het moment dat je als oudere verhuisd naar een verpleeghuis. Deze dragen eraan bij dat veel ouderen de verhuizing als ingrijpend en vervelend ervaren. In dit project wordt gezocht naar mogelijkheden om de overgang van de thuissituatie naar het verpleeghuis op een prettige manier te laten verlopen.

Aanpak

In een samenwerkingsverband van vijf zorgorganisaties  is er een verbetertraject opgezet. Over/Nieuw is procesbegeleider en ondersteunt in de uitvoer.  Om zo op een effectieve manier tot de beste aanpassingen van de werkwijzen te komen die bijdragen aan een betere voorbereiding op het intramuraal wonen, zowel voor de (toekomstige) bewoner en zijn/haar omgeving, als de intramurale zorgaanbieders.

“Een integraal verbetertraject voor het verhuizen van ouderen, over de grenzen van zorgaanbieders heen”

BETROKKEN OVER/NIEUWERS

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?