Financieel Fit Den Helder

In Den Helder is veel (verborgen) armoede, ruim één op de drie huishoudens leeft op of onder de NIBUD-armoedegrens. Dit heeft grote persoonlijke en maatschappelijke gevolgen.

Om armoede tegen te gaan hebben twaalf organisaties Financieel Fit Den Helder opgericht. Door de krachten te bundelen, zetten zij zich gezamenlijk in voor de inwoners van Den Helder.

Aanpak

De focus binnen de aanpak van Financieel Fit Den Helder ligt op preventie en vroegsignalering. Om dit te bewerkstelligen is veel aandacht geweest voor het aansluiten van partners. Ook het zoeken van verbinding en samenwerking met partners (zoals werkgevers en scholen) uit de regio is onderdeel van de aanpak.

Gezamenlijk investeren we in initiatieven die de financiële en maatschappelijke redzaamheid in de stad vergroten en om zicht op mensen in financiële nood te verscherpen.

Over/Nieuw helpt Financieel Fit Den Helder met verdere groei door de ontwikkeling en uitwerking van financiële educatie, het betrekken van werkgevers en verdere professionalisering van Financieel Fithuis Het Fundament.

"Over/Nieuw helpt Financieel Fit Den Helder met verdere groei door de ontwikkeling en uitwerking van financiële educatie, het betrekken van werkgevers en verdere professionalisering van Financieel Fithuis Het Fundament"

BETROKKEN OVER/NIEUWERS

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?