Detachering in de zorg

Optimale ondersteunende personele inzet om ervoor te zorgen dat de zorg goed door kan blijven draaien. Wij zetten ons graag in als zorgondersteunend personeel. Of het nu gaat om administratie, projectmanagement of interim trajecten, Over/Nieuw helpt je daarbij.

Projectondersteuning in de zorg

Tijdelijke uitval door een onverwachts vertrek, ziekte of een zwangerschap bij een zorg ondersteunende functie zorgt voor een gat dat zo snel en goed mogelijk (tijdelijk) opgevuld moet worden. Bij Over/Nieuw staan wij klaar om dit gat te dichten.

 

Over/Nieuwers leren snel zijn flexibel en brengen een frisse blik mee zodat jij en jouw collega’s met een gerust gevoel door kunnen blijven werken. Wij zijn breed inzetbaar. Van managementondersteuning, voorbereiding en evaluatie van beleid tot het aanjagen van innovaties Tijdelijke ondersteuning of -projectleiderschap vraagt om initiatief dat past binnen het reilen en zeilen van de organisatie. Doordat wij ondersteunen zijn aan het primaire proces helpen wij jou om je ambities waar te maken.

Verandering

Beweging

Praktijk

Benieuwd naar onze ervaring met (tijdelijke) inzet en ondersteuning in de zorg? 

Over/Nieuw stond klaar om de spil van het bestuurssecretariaat van Ons Tweede Thuis voor een langdurig verlof te vervangen. Het ondersteunen van het management en bestuur vraagt om organisatorisch talent, flexibel zijn en continue schakelen tussen alle lagen van de organisatie – dit was onze inzet bij zorgorganisatie Ons Tweede Thuis.

 

Bij tijdelijke uitval van één van de projectleiders van Bartiméus was het doel om het programmateam op zo’n manier aan te vullen, dat elk project zijn doorgang kon vinden en er zelfs een nieuw project werd opgezet. Zo heeft een tijdelijke vervanging zoeken een meerwaarde: naast het overnemen van taken, brengen wij ook altijd extra kennis, frisse energie en ervaring mee.

 

Met enthousiasme pakten wij de vervanging voor de coördinator Thuisbegeleiding bij Amstelring op. Met de vraag om een flexibele vervanger te zijn die snel de taken en verantwoordelijkheden van een coördinator op kon pakken wisten wij ons raad.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Over/Nieuw willen we de beste oplossingen voor de zorg. Om dat vorm te geven is een goede vertaling nodig van theorie naar praktijk. Bij Over/Nieuw kom je tijdens de Kick-Off workshop erachter wat de allerbeste richting is. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je samen met ons binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact.

 

Liever direct even sparren of meer horen over onze mogelijkheden? Chat, bel (06 143 11 032) of stuur ons een e-mail. 

Onze merkbeloften

Wij geven een nieuwe impuls door middel van:

Maatwerk

De vraag bij jou is het startpunt voor ons. Door maatwerk te leveren met frisse energie sluiten wij zo goed mogelijk aan bij de vraag die er speelt binnen jullie organisatie. Wij maken gebruik van de kennis die er is binnen de organisatie, de ervaring op de werkvloer en richten ons op de uiteindelijke eindgebruiker en doelgroep.

Impact

Jouw vraagstuk leidt uiteindelijk tot maximale impact waar mensen echt beter van worden. Door aan het begin van het traject de eindgebruiker te betrekken wordt daadwerkelijk getoetst of zij ermee geholpen zijn.

Resultaat

Een Over/Nieuwer is van begin tot eind betrokken bij het traject. Wij garanderen dat zo de vooraf besproken resultaten gehaald worden op een kosten efficiënte manier.

Het laatste nieuws in je inbox?