WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Coördinator Thuisbegeleiding

Amstelring

 

In verband met een zwangerschapsverlof lag er een vraag naar een flexibele vervanger die zich snel de taken en verantwoordelijkheden van de functie coördinator eigen kon maken.

Thuisbegeleiding is er voor praktische ondersteuning in de thuissituatie. Zo kan het gaan om hulp bij administratie of schulden, maar ook om opvoedondersteuning of structuur aanbrengen in het huishouden. De coördinator zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt voor de thuisbegeleiders, en is het aanspreekpunt voor verwijzers, financiers, interne collega’s en andere partijen.

Aanpak

Amstelring is een brede organisatie met een groot werkgebied. De thuisbegeleiders zijn verdeeld in verschillende teams gebaseerd op de regio waar zij werkzaam zijn. Om het overzichtelijk en behapbaar te houden, zijn er daarom vier coördinatoren werkzaam. Naast de dagelijkse gang van zaken, is er ruimte om mee te denken met (ingewikkelde) casussen en projecten binnen de afdeling.

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?