WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Inhoudelijke en organisatorische ondersteuning bieden

De spil van het bestuurssecretariaat van Ons Tweede Thuis gaat voor een langdurige periode op verlof. Het reilen en zeilen van een grote zorgorganisatie zou hier idealiter niet door beïnvloed moeten worden. De ondersteuning van het management vraagt om organisatorisch talent. De planning en procesgang van het Management Team moeten voortdurend bewaakt worden en er moet op inhoudelijk en facilitair vlak input worden gegeven.

Aanpak

Het tijdelijk overnemen van een functie binnen de ondersteuning van een management vraagt om het zo snel mogelijk eigen maken van het werk en continue schakelen. Naast het bewaken van de planning en procesgang, ligt de uitdaging in het inzichtelijk verbeteren van bestaande werkwijzen. Uiteindelijk is het doel om ervoor te zorgen dat Ons Tweede Thuis met fris initiatief zichzelf kan blijven.

"Over/Nieuw zorgt er voor dat Ons Tweede Thuis zijn missie en visie zo goed mogelijk kan blijven realiseren."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?