WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Zorgstem

AKJ

De nieuwe Wet zorg en dwang vormde de aanleiding voor AKJ om haar vleugels te spreiden en nog meer doelgroepen te ondersteunen door onafhankelijk vertrouwenswerk.

Mensen met een verstandelijke beperking of die een psychogeriatrische aandoening hebben en zorg krijgen vanuit de Wzd, kunnen voor ondersteuning terecht bij de nieuw opgerichte stichting Zorgstem. Zorgstem wordt actief in de regio Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland (excl. Rotterdam en Zuid-Hollandse eilanden).

Aanpak

Over/Nieuw helpt AKJ bij het realiseren van een organisatie die deze werkzaamheden kan uitvoeren. Over/Nieuw voert een strakke regie op de planning, de grootste uitdaging binnen dit traject.

Door gebruik te maken van alle aanwezige kennis binnen de moederstichting, een helder doel en nog belangrijker, mijlpalen te concretiseren, wordt een projectteam gemotiveerd om aan de slag te gaan met deze uitdaging.

"Door middel van een enthousiaste projectgroep en een realistische en strakke planning op tijd een nieuwe organisatie opzetten."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?