WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Versterking Kwaliteit

Allerzorg 

 

Gedurende een hectisch jaar, die grotendeels in beslag werd genomen door COVID-19, liepen veel normale bedrijfsprocessen gewoon door. In het geval van Allerzorg gold dat ook, onder andere op het gebied van Kwaliteit. Naast een herontwerp van de afdeling, verbeteringen in het kwaliteitsmanagementsysteem en het versimpelen van de kritische presentatie-indicators (KPI’s), moest er ook een audit begeleid worden.

Aanpak

Over/Nieuw is samen met Allerzorg als een speer aan de slag gegaan. Met een strenge focus, hebben we ondersteund bij het verzamelen van gegevens en documenten, het maken van een waterdichte planning én het betrekken, enthousiasmeren en voorbereiden van alle medewerkers. Met ondersteuning bij het proces door Over/Nieuw, kon Allerzorg zich focussen op de inhoud.

''Door procesmatige ondersteuning en begeleiding, kan Allerzorg zich focussen op de inhoud.''

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?