WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken wij aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Verbouwing & Verhuizing

Het Dienstencentrum van Ons Tweede Thuis wordt verbouwd. Het hoofdkantoor van de gehandicaptenorganisatie wordt helemaal vernieuwd en uitgebreid. Het doel is een toekomstbestendig kantoor waar er activiteit-gericht gewerkt wordt. Deze ingreep is zodanig groot, dat de medewerkers tijdelijk naar een andere locatie verhuizen. Over/Nieuwer Hester gaat als projectleider aan de slag om de tijdelijke huisvesting, de verbouwing en de verhuizing te coördineren.

Aanpak

Om de nieuwe kantoorlocatie van Ons Tweede Thuis toekomstbestendig te maken en de gebruikers te faciliteren om activiteitgericht te werken, zijn er verschillende werkgroepen opgericht. Elke werkgroep gaat met een thema aan de slag. Zo is er een werkgroep Duurzaamheid en een werkgroep ICT. Tezamen zorgen deze werkgroepen ervoor dat de nieuwe werkwijze tot in de puntjes wordt uitgedacht, nieuw beleid wordt geschreven en de kantoorlocatie van alle benodigde en toekomstbestendige faciliteiten is voorzien.

"Door middel van co-creatie met de gebruikers maken we samen een inspirerende plek waar iedereen zich thuis voelt en goed kan werken."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?