WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Van gedeelde opvatting naar gedeelde visie

De Coalitie Natuurlijke Klimaatbuffers en Ecoshape delen een belangrijke visie, namelijk Nederland veiliger en mooier maken met oog voor de natuur. Hoe beide organisaties vormgeven aan deze visie is verschillend. Er was een wens om te kijken waar de toegevoegde waarde van beide organisaties elkaar raken en hoe zij elkaar kunnen versterken.

Nederland veiliger en mooier maken met oog voor de natuur is het uitgangspunt van beide organisaties. Hoe kan er vanuit dit uitgangspunt beter met elkaar samengewerkt worden? Door stil te staan bij de toegevoegde waarde van beide organisaties en te onderzoeken waar dit elkaar raakt. Op dat vlak is samenwerken een verrijking.

Aanpak

Over/Nieuw hielp deze organisaties hun gezamenlijke waarden in beeld te brengen tijdens een traject. Tijdens dit traject stond het Value Proposition canvas centraal. De input van de betrokken deelnemers vormt de basis voor verdere samenwerking tussen deze partijen.

"Onder begeleiding van Over/Nieuw zijn de organisaties tot een gedeelde visie gekomen."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?