WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Tijdelijk Verblijf

Met een veranderende samenleving en een veranderende zorgvraag, moest zorgorganisatie Amstelring inspelen op de toekomst. Een nieuwe koers waarin zorg en behandeling worden samengevoegd, moet leiden tot een aanbod waar veel vraag naar is, namelijk Tijdelijk Verblijf. In de rol van programmaondersteuning maakt Over/Nieuw dit mede mogelijk.


Door ontwikkelingen, zoals langer thuis blijven wonen en vergrijzing, stijgt de vraag naar nieuwe vormen van zorg. Zo ook de zorgvorm Tijdelijk Verblijf. De mogelijkheid tot deze vorm van zorg is er momenteel wel op sommige locaties van Amstelring, maar dit is geen sluitende businesscase. Ook zijn er locaties waar nog helemaal niet met Tijdelijk Verblijf gewerkt wordt. Om te komen tot een sluitende businesscase met een passend toekomstperspectief is het programma Tijdelijk Verblijf ontstaan.

Aanpak

Om zo optimaal mogelijk de zorgvraag te kunnen beantwoorden, is Amstelring momenteel bezig met het uitzetten van een programmalijn Tijdelijk Verblijf. Over/Nieuw ondersteunt hierin de opzet van de programmalijn en met het bekendmaken van het fenomeen onder interne en externe stakeholders.


Helpen met het opzetten van expertlocaties van Tijdelijk Verblijf en optimaliseren van zorgaanbod binnen Amstelring rondom Tijdelijke zorg en verblijf van cliënten

"Over/Nieuw helpt Amstelring met het opzetten van expertlocaties en het optimaliseren van het zorgaanbod"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?