WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & Meer richt zich op een adequate ondersteuning van mantelzorgers in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Dit zodat zij in staat zijn de zorg aan hun naasten te verlenen zolang zij dit kunnen en wensen. Voor de uitvoering van de ondersteuning zijn ze afhankelijk van fondsen en subsidies. Een volledige, en inhoudelijk goed onderbouwde aanvraag is daarbij van groot belang.

Aanpak

Over/Nieuw heeft samen met de ervaren professionals van Mantelzorg & Beeld de trends en ontwikkelingen en resultaten voor komend jaar in beeld gebracht. De expertise van de medewerkers is opgehaald in co-creatie sessies, waarbij we aandacht besteedden aan de wijze waarop de resultaten die met elkaar afgesproken worden ook gemeten kunnen worden. Deze prestatie indicatoren zijn een belangrijk onderdeel van de aanvraag. Onder een grote tijdsdruk is het gelukt om deze subsidie aanvragen te realiseren en in te dienen.

"Samen de subsidieaanvraag in orde maken om zo komend jaar weer adequate mantelzorgondersteuning te bieden."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?