WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Structuur creëren

Amstelring Thuisbegeleiding is een snel groeiend bedrijfsonderdeel. Hierdoor is er structureel te veel werk en geen tijd om kritisch naar de werkprocessen te kijken. Ook was er geen tijd en aandacht voor terugkerende vragen van de thuisbegeleiders. In een afgebakende periode werd achterstallig werk ingehaald, werden processen slimmer ingedeeld en werd er geluisterd naar de wensen van de thuisbegeleiders.

 

Cliënten blijven langer thuis wonen. Hierdoor stijgt de zorgvraag bij mensen thuis. Zo ook op het gebied van thuisbegeleiding. Door een snelle en onstuimige groei moest de organisatie ondersteund worden en moesten processen slimmer worden ingedeeld.

Aanpak

Door snel aan de slag te gaan, is in een periode van acht maanden veel resultaat behaald. Door dingen op te pakken die al lang waren blijven liggen, informatie toegankelijker te maken, processen te stroomlijnen, te helpen bij digitaliseren en bepaalde werkwijzen flink te herzien. Zo kon na die periode weer rust ontstaan bij de medewerkers.

"Een frisse blik van buitenaf heeft geholpen bij het slimmer indelen en afhandelen van werkzaamheden en werkprocessen"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?