WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Specialistisch en onvoorwaardelijk wonen voor jongeren met autisme

Pactum & Karakter

 

Een uniek project waarin jeugdzorg en GGZ elkaar versterken en hun expertise bundelen om ervoor te zorgen dat er weer perspectief is voor jongeren met een Autisme Spectrumstoornis (ASS) in combinatie met complexe en meervoudige gedragsproblemen. Deze jongeren kunnen ergens wonen waar zij gesterkt en ondersteund worden. Bij voorkeur in de eigen omgeving/gemeente.

Aanpak

Veel jongeren worden bij ontregeling binnen de JeugdzorgPlus geplaatst en ontvangen niet de juiste hulp die past bij hun problematiek. Bovendien is voor deze groep jongeren veel en vaak dure hulp ingezet, zonder gewenst resultaat. Het opzetten van een nieuwe woonvorm voorkomt de plaatsing van jongeren binnen de JeugdzorgPlus en levert de juiste hulp door maatwerk voor iedere jongere.

 

De projectleider van Over/Nieuw is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een draaiboek voor de nieuwe woonvorm. Daarnaast is de projectleider verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van visie en methodes.

''Opzetten van nieuwe woonvorm waarin jongeren de regie hebben over hun toekomst en hun leven''

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?