WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Personenalarmering

Ouderen moeten vaker en langer thuis blijven wonen. Personenalarmering kan hierbij helpen. In de gemeente Haarlemmermeer was personenalarmering nog niet georganiseerd. Door onderzoek te doen naar de verschillende organisatievormen van personenalarmering en de best passende organisatievorm te implementeren kan de gemeente ouderen in staat stellen langer thuis te blijven wonen.

 

De gemeente Haarlemmermeer had geen professionele opvolging die zij kon aanbieden aan haar bewoners. Welke organisatievorm van personenalarmering is het meest passend en hoe kan deze het beste geïmplementeerd worden?

Aanpak

Er werd een werkgroep samengesteld om onderzoek te doen naar de verschillende organisatievormen van personenalarmering. Deze werden gebundeld in scenario’s en gepresenteerd aan de convenantgroep van de gemeente Haarlemmermeer. Vervolgens werd het meest passende scenario geïmplementeerd.

"Door de rol op ons te nemen als onafhankelijke projectleider zijn er flinke stappen gemaakt in het organiseren en beschikbaar stellen van een innovatieve vorm van personenalarmering in de gemeente Haarlemmermeer"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?