WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Woonzorgcentra Haaglanden

Informatie en data is van onschatbare waarde voor ontelbare werkprocessen. Zowel voor het doorlopen en verbeteren ervan, als ook voor het herkennen van knelpunten en risico. Iets wat je zeker wilt doen als het gaat over het welzijn van mensen.

 

Binnen grote organisaties reist informatie van de ene naar de andere plek. En is onderhevig aan verandering. Woonzorgcentra Haaglanden heeft zich als missie gesteld om kloppende informatie op een toegankelijke, prettige manier aan de betrokkenen te presenteren, over alle lagen van de organisatie heen: van bestuurder tot aan cliënt.

Aanpak

Over/Nieuw helpt bij het gereedmaken van het applicatielandschap. Zo kan gefaseerd en in de praktijk een innovatief systeem ontworpen, getest en gebruikt worden. In dat systeem ziet iedereen in een simpele interface alleen wat op dat moment écht relevant is. Dagelijkse frustratie over iets niet kunnen vinden verdwijnt voor meer dan 2000 mensen naar het verleden!

''Altijd kloppende en eenduidige informatie: zo maken we het dagelijks werk makkelijker.''

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?