WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Nieuw organisatiemodel in de zorg

In samenwerking met zorgaanbieders is in een traject een nieuw organisatiemodel ontwikkeld met bijbehorend projectplan om zo te komen tot een sluitende businesscase voor een nieuw organisatiemodel in de zorg voor Hoogkerk.

Door de decentralisatie van zorg moeten gemeenten zich aanpassen. Zo ook de gemeente Groningen die zich de komende jaren inzet om te werken aan een positieve, ontwikkelingsgerichte en sterke maatschappelijke omgeving voor iedereen. De gemeente ziet dit voor zich door een samenwerking van thuiszorgaanbieders vanuit ieders expertise.

Aanpak

Voor het vaststellen van de strategie, visie en een plan van aanpak van deze nieuwe manier van samenwerken is er samen met de zorgaanbieders een traject doorlopen. Dit heeft geresulteerd in een pilot in Hoogkerk. Betrokkenen hebben tijdens het traject meegedacht over de belangrijkste vraagstukken om tot een organisatiemodel met bijpassend projectplan te komen.

"In een kortdurend traject is er onder leiding van Over/Nieuw een strategie, visie en plan van aanpak ontworpen voor een nieuw organisatiemodel"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?