WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

MatchFlex

Gemeente Amsterdam, gebiedspool Nieuw-West

 

Stadsdeel Nieuw-West is één van de 7 stadsdelen van de gemeente Amsterdam – ook wel het “groene stadsdeel” genoemd – met een eigen politiek bestuur. De gebiedspool is één van de organisatieonderdelen van het stadsdeel. De gebiedspool Nieuw-West levert expertise en menskracht voor de uitvoering van gebiedsplannen, uitvoeringsplannen, programma’s en projecten in het stadsdeel. MatchFlex is een interne projecten- en activiteitenbank binnen de Gebiedspool van Nieuw-West. Er komen diverse opdrachten binnen, die met name voortkomen uit de (jaarlijkse) gebiedsplannen.

Aanpak

Over/Nieuw werkt samen met het team Cluster projecten & Activiteiten aan de verschillende opgaven die bij MatchFlex binnen komen. Er wordt met een integrale blik gekeken naar het gebied, de uitvoering wordt aangejaagd en er wordt gezorgd dat complexe vraagstukken gezamenlijk met partners en bewoners in het gebied uitgevoerd worden. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan het herinrichten van schoolpleinen met behulp van de Amsterdamse Impuls Schoolpleinen subsidie en er wordt ondersteuning geboden bij de projecten in het kader van ontwikkelbuurten.

"Een flexibele, innovatieve, hands-on inzet voor de uitvoering van gebiedsplannen, uitvoeringsplannen, programma’s en projecten in het stadsdeel."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?