WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Kennisdelen en digitaal werken

Hoe leid je medewerkers op binnen een zelfsturende organisatie? Hoe leer je iedereen omgaan met het nieuwe Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) en hoe wordt de aanwezige kennis binnen de organisatie gedeeld? Door kennis beter te delen binnen de organisatie en iedereen met een systeem te laten werken wordt samenwerking makkelijker en effectiever.

 

Hoe organiseer je opleidingen binnen een organisatie, ontwikkeling van het personeel en de kennisdeling binnen een organisatie die net over gegaan is naar zelfsturing? En hoe leer je iedereen omgaan met een nieuw ECD?

Aanpak

Over/Nieuw heeft geholpen bij het ontwikkelen van de opleiding van het personeel rondom het nieuwe ECD. Daarnaast hebben we een onderzoek afgerond en een advies geschreven over het verbeteren van opleidingen binnen de organisatie, ontwikkeling van het personeel en de kennisdeling binnen de organisatie die net over is gegaan naar zelfsturing.

 

Over/Nieuw schoolde medewerkers in het werken met een nieuwe ECD. Daarnaast gaf Over/Nieuw middels een onderzoeksrapport aanbevelingen en praktische handvatten om de kennisuitwisseling binnen de organisatie te verbeteren en medewerkers beter op te leiden.

"Met hulp van Over/Nieuw is de hele zelfsturende organisatie effectief gaan samenwerken"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?