WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Hernieuwde verbinding

Hoe laat je een overname van dagbestedingslocaties en ambulante ondersteuning soepel verlopen? Door het gemeenschappelijke doel en de ontwikkelingen onderling helder te krijgen en de verbindingen op te zoeken tussen de verschillende processen.

Een overname van vier dagbestedingslocaties en bijbehorende ambulante begeleiding. Een grote klus, waarbij bewoners en medewerkers probleemloos overgaan naar Ons Tweede Thuis.

Aanpak

Dit werd gedaan door verbindingen op te zoeken, werkzaamheden – die uit vergaderingen naar voren kwamen – direct goed op te pakken, processen kritisch te bekijken en efficiënter in te richten en als verbindende spil op te treden tussen projectgroepen.

"Door het verbinden van verschillende werkgroepen en te kijken waar processen verbeterd kunnen worden, verliep de overname soepel en werden cliënten en medewerkers echt onderdeel van Ons Tweede Thuis"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?