WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

"De pleger in ons, een andere aanpak van huiselijk geweld"

Moviera

 

Dit project heeft als doel om laagdrempelige hulp te ontwikkelen voor plegers van huiselijk geweld. Dit is onderdeel van een systeemgerichte en multidisciplinaire aanpak van huiselijk geweld. Daarbij staat de inzet van ervaringsdeskundigen centraal. Het opzetten en uitvoeren van het project gebeurt in nauwe samenwerking met alle betrokkenen, in de gemeenten Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Ede en Arnhem.

Aanpak

In het ontwikkelen van een aanpak ter ondersteuning van plegers van huiselijk geweld, sluiten we aan op de diverse netwerken in de betrokken regio’s. We zetten ervaringsdeskundigheid op de kaart in relatie tot deze nieuwe aanpak voor plegers. Over/Nieuwer Claire ondersteunt het team van ervaringswerkers zodat zij hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. De voortgang van het project wordt door Over/Nieuw gemonitord en de ontwikkelde aanpak vastgelegd.

"Met het projectmanagement van Over/Nieuw wordt de kennis en ervaringsdeskundigheid van Moviera optimaal ingezet voor een systeemgerichte aanpak van huiselijk geweld."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?