WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Community rondom schone technologie

Het Cleantech Center is het duurzame innovatiecentrum van en voor Oost-Nederland. Het brengt ondernemers, onderwijs en overheid bij elkaar om de toepassing van Cleantech te stimuleren. Dit wordt gedaan door te initiëren, te verbinden, aan te jagen en te doen. Met als doel minder afval, minder co2-emissies en meer arbeidsplaatsen. Om partijen slim te verbinden binnen dit centrum is er onder onze leiding een ondersteunende community opgericht.


Hoe verbind je partijen binnen het Cleantech Center? Hoe zorg je ervoor dat je als duurzaam innovatiecentrum van en voor Oost-Nederland over de domeinen heen gaat samenwerken aan concrete businesscases? Door partijen aan je te binden middels een community.

Aanpak

Binnen een halfjaar is er een community ontwikkeld die samenwerkt aan Cleantech-vraagstukken vanuit onderwijs, overheid en ondernemers. Door eerst een onderzoek uit te voeren onder potentiële leden van de community en deze in samenspraak in sessies te ontwerpen, te ontwikkelen en op te zetten is er een vliegende start meegegeven om van het Cleantech Center hét duurzame innovatiecentrum van Oost-Nederland te maken. Het delen van kennis is belangrijk: studenten van verschillende studieachtergronden maken samen met ondernemers gebruik van elkaars know-how om antwoorden te zoeken op uitdagingen van de toekomst. Hierin staan de actualiteit, zichtbaarheid, samenwerken, concretisering en talent centraal.

"De community is gelanceerd en had direct 100 leden uit de domeinen onderwijs, overheid en ondernemers"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?