WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Communicatie

PCSOH is een zorgorganisatie die aan het groeien is. Bij groei en een nieuwe strategie is communicatie een belangrijk onderdeel. Over/Nieuw is gevraagd hierin te ondersteunen. In een aantal maanden werden alle communicatiematerialen doorgenomen en vervangen door nieuwe. Zo kon PCSOH met een frisse nieuwe uitstraling naar buiten toe het nieuwe jaar ingaan.

PCSOH is zich constant aan het ontwikkelen. Bij deze ontwikkeling horen ook andere communicatiematerialen die aansluiten bij de tijdsgeest en waar PCSOH is voor staat.

Aanpak

Doordat Over/Nieuw PCSOH goed heeft leren kennen was de aansluiting bij de uitstraling van de organisatie makkelijk. In samenspraak met PCSOH ontwikkelde Over/Nieuw nieuwe flyers, folders, informatiemappen, beeldmateriaal en webteksten om zo te komen tot een passende frisse uitstraling.

"Met hulp van Over/Nieuw zijn binnen een aantal maanden alle communicatiematerialen vernieuwd zodat ze passen bij PCSOH en deze tijd"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?