Innovatie in het onderwijs

Zet innovatie in om ook het onderwijs op lange termijn kwalitatief goed te houden. Wij helpen graag je onderwijsinstelling klaar te maken voor de toekomst. Of het nu gaat om informatie uitwisseling, ontwerpproces of implementatie van een nieuwe innovatie Over/Nieuw helpt je daarbij.

Innovatie in het onderwijs

De maatschappij ontwikkelt zich razendsnel en het onderwijs probeert dat tempo bij te houden. Zet ons in ter ondersteuning, voor de uitvoering of om aan te jagen – zodat wij samen de innovatie in het onderwijs optimaal houden. Van het verbeteren van processen tot het onder de aandacht brengen van actuele onderwerpen onder scholieren.

 

Onze inzet in het onderwijs is breed. Op basis van fouten en successen, starten wij verbeter-trajecten. Slimme oplossingen, zodat iedereen continue blijft leren en ontwikkelen. Met oog voor de balans tussen innovatie én haalbaarheid. Daar waar een leerkracht of docententeam tijd en energie tekortkomt, haakt een Over/Nieuwer aan. Wij bieden overzicht, vernieuwing en wij krijgen alle neuzen dezelfde kant op.

Verandering

Beweging

Praktijk

Benieuwd naar onze ervaring met innovatie in het onderwijs?

Innoveren in het onderwijs door lesstof te ontwikkelen die past bij de actualiteit – samen met stakeholders helpen wij jonge Amsterdammers zich bewust te worden van het milieu. Via speciale educatie programma’s worden leerlingen opgeleid tot dé ambassadeurs van de afvalvrije en circulaire stad.

 

Een verbeterslag aanbrengen op werkwijzen die al te lang, niet-effectief blijken en geen voldoening geven – samen met docenten werken wij aan een nieuwe manier van het geven van studieloopbaanbegeleiding aan studenten. Met de nadruk op samen; degenen die het plan uiteindelijk moeten uitvoeren staan voorop.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Over/Nieuw willen we de beste oplossingen voor de zorg. Om dat vorm te geven is een goede vertaling nodig van theorie naar praktijk. Bij Over/Nieuw kom je tijdens de Kick-Off workshop erachter wat de allerbeste richting is. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je samen met ons binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact.

 

Liever direct even sparren of meer horen over onze mogelijkheden? Chat, bel (06 143 11 032) of stuur ons een e-mail. 

Onze merkbeloften

Wij geven een nieuwe impuls door middel van:

Maatwerk

De vraag bij jou is het startpunt voor ons. Door maatwerk te leveren met frisse energie sluiten wij zo goed mogelijk aan bij de vraag die er speelt binnen jullie organisatie. Wij maken gebruik van de kennis die er is binnen de organisatie, de ervaring op de werkvloer en richten ons op de uiteindelijke eindgebruiker en doelgroep.

Impact

Jouw vraagstuk leidt uiteindelijk tot maximale impact waar mensen echt beter van worden. Door aan het begin van het traject de eindgebruiker te betrekken wordt daadwerkelijk getoetst of zij ermee geholpen zijn.

Resultaat

Een Over/Nieuwer is van begin tot eind betrokken bij het traject. Wij garanderen dat zo de vooraf besproken resultaten gehaald worden op een kosten efficiënte manier.

Het laatste nieuws in je inbox?