Innovatie in het onderwijs

Zet innovatie in om ook het onderwijs op lange termijn kwalitatief goed te houden. Wij helpen graag je onderwijsinstelling klaar te maken voor de toekomst. Of het nu gaat om informatie uitwisseling, ontwerpproces of implementatie van een nieuwe innovatie Over/Nieuw helpt je daarbij.

Innovatie in het onderwijs

De maatschappij ontwikkelt zich razendsnel en het onderwijs probeert dat tempo bij te houden. Zet ons in ter ondersteuning, voor de uitvoering of om aan te jagen – zodat wij samen de innovatie in het onderwijs optimaal houden. Van het verbeteren van processen tot het onder de aandacht brengen van actuele onderwerpen onder scholieren.

 

Onze inzet in het onderwijs is breed. Op basis van fouten en successen, starten wij verbeter-trajecten. Slimme oplossingen, zodat iedereen continue blijft leren en ontwikkelen. Met oog voor de balans tussen innovatie én haalbaarheid. Daar waar een leerkracht of docententeam tijd en energie tekortkomt, haakt een Over/Nieuwer aan. Wij bieden overzicht, vernieuwing en wij krijgen alle neuzen dezelfde kant op.

Verandering

Beweging

Praktijk

Benieuwd naar onze ervaring met innovatie in het onderwijs?

Innoveren in het onderwijs door lesstof te ontwikkelen die past bij de actualiteit – samen met stakeholders helpen wij jonge Amsterdammers zich bewust te worden van het milieu. Via speciale educatie programma’s worden leerlingen opgeleid tot dé ambassadeurs van de afvalvrije en circulaire stad.

 

Een verbeterslag aanbrengen op werkwijzen die al te lang, niet-effectief blijken en geen voldoening geven – samen met docenten werken wij aan een nieuwe manier van het geven van studieloopbaanbegeleiding aan studenten. Met de nadruk op samen; degenen die het plan uiteindelijk moeten uitvoeren staan voorop.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Over/Nieuw willen we de beste oplossingen voor de zorg. Om dat vorm te geven is een goede vertaling nodig van theorie naar praktijk. Bij Over/Nieuw kom je tijdens de Kick-Off workshop erachter wat de allerbeste richting is. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je samen met ons binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact.

 

Liever direct even sparren of meer horen over onze mogelijkheden? Chat, bel (06 143 11 032) of stuur ons een e-mail. 

In deze sectoren werken wij

Bekijk hier wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Zorg en Welzijn

Innovatieve zorg, efficiënt samenwerken en cliënten met meer eigen regie. Bottom-up vernieuwen en zorgen dat de verandering door de hele organisatie gedragen wordt.

Overheid

Buiten de lijnen van overheids- instellingen en andere instanties een beweging opzetten. Zorgen dat groepen mensen samenkomen én samenwerken.

Onderwijs

Op basis van fouten en successen verbeter-projecten starten. Slimme oplossingen, zodat iedereen continu blijft leren.

Overig

Door goed project- management in korte tijd de neuzen dezelfde kant op. Beter kunnen inspringen op de veranderingen in de maatschappij.

Het laatste nieuws in je inbox?