Innovatie in de zorg

Zet digitalisering en virtual care in om ook zorg op lange termijn toegankelijk te houden voor patienten. Wij helpen graag je zorgorganisatie klaar te maken voor de toekomst. Of het nu gaat om informatie uitwisseling, eHealth, ECD of een implementatie van een nieuwe innovatie, Over/Nieuw helpt je daarbij.

Toekomstgerichte zorg

Innoveren in de zorg om de kwaliteit van zorg hoog te houden. Innovatie is het continue inbrengen van actuele ontwikkelingen op de werkvloer en ervoor zorgen dat het werkbaar blijft. Waarbij je nooit de patiënt uit het oog verliest.
Innoveren kan extra druk en last met zich meebrengen. Wij bij Over/Nieuw helpen je ontzorgen bij innovatie, zodat jij kan blijven doen waar jij het beste in bent: zorg bieden.
Over/Nieuwers helpen zowel bij het ontwerpen en aanjagen van innovaties tot het testen en implementeren van nieuwe systemen op de werkvloer. Over/Nieuw zorgt altijd voor de juiste borging, zodat jouw organisatie er ook daadwerkelijk verder mee kan! Samen met medewerkers uit de organisatie werken wij via co-creatie aan resultaten die er echt toe doen.

 

Verandering

Beweging

Praktijk

Benieuwd naar onze ervaring?

Het slimmer indelen van het werkproces en het implementeren van technologische oplossingen leidt ertoe dat de dokter, behandelaar en verpleegkundige ontzorgt is van administratie en verlaagt de werkdruk. Innoveren ging bij Vivium via een efficiëntieslag waardoor er meer tijd overblijft voor de zorg van de patiënt.

 

Het gehele proces begeleiden bij de ontwikkeling van een nieuwe app waarmee de patientgroep optimaal geholpen is. Innoveren deden wij voor Bartimeus Fonds in co-creatie met de doelgroep en stakeholders. Om zo samen de mobiliteit van visueel beperkten te verbeteren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij Over/Nieuw willen we de beste oplossingen voor de zorg. Om dat vorm te geven is een goede vertaling nodig van theorie naar praktijk. Bij Over/Nieuw kom je er tijdens de Kick-Off workshop achter wat de allerbeste richting is. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je samen met ons binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact.

 

Liever direct even sparren of meer horen over onze mogelijkheden? Chat, bel (06 143 11 032) of stuur ons een e-mail. 

Onze merkbeloften

Wij geven een nieuwe impuls door middel van:

Maatwerk

De vraag bij jou is het startpunt voor ons. Door maatwerk te leveren met frisse energie sluiten wij zo goed mogelijk aan bij de vraag die er speelt binnen jullie organisatie. Wij maken gebruik van de kennis die er is binnen de organisatie, de ervaring op de werkvloer en richten ons op de uiteindelijke eindgebruiker en doelgroep.

Impact

Jouw vraagstuk leidt uiteindelijk tot maximale impact waar mensen echt beter van worden. Door aan het begin van het traject de eindgebruiker te betrekken wordt daadwerkelijk getoetst of zij ermee geholpen zijn.

Resultaat

Een Over/Nieuwer is van begin tot eind betrokken bij het traject. Wij garanderen dat zo de vooraf besproken resultaten gehaald worden op een kosten efficiënte manier.

Het laatste nieuws in je inbox?