WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Meye Way

Bartiméus en Bartiméus Fonds

 

Over/Nieuw helpt Bartiméus met het realiseren van hun droom; het bijdragen aan een inclusieve samenleving door het verbeteren van de mobiliteit van visueel beperkten. Zodat zij, net als mensen zonder beperking, alle informatie ontvangen die ze nodig hebben om zich veilig van A naar B te verplaatsen.

Aanpak

In ingewikkelde en langlopende projecten zoals deze, is het van belang om gefaseerd te werken. Tussentijdse go/no-go momenten en mijlpalen, zodat je energie en enthousiasme vasthoudt, en stap voor stap het doel realiseert. Wij helpen door een uiteengezet, realistisch en gefaseerd plan uit te werken. Dit doen we in co-creatie met de doelgroep én andere stakeholders in dit project.

"Jezelf verplaatsen, een vanzelfsprekendheid die niet voor iedereen is weggelegd. Hiermee komen we er wel een stukje dichterbij in de buurt!"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?